Kultaseppä Räsänen

Kultaseppä Räsänen

Mallisto

Kaikki mallistoni korut

ovat esillä pajallani.

Kihla- ja vihkisormukset valmistetaan yksittäiskappaleina, joten asiakkaana pääset vaikuttamaan lopputulokseen. Materiaaleina käytän kaikkia jalometalleja. Hinta muodostuu materiaalista, korun painosta ja mahdollisista jalokivistä.

Vuoden Kaunein sormus finalisti 2016, Lily-sormus, löytyy myös mallistosta. Lily-perhe on saanut pikkusiskon; Lilla Lily, löytyy myös mallistosta. Lily-kokoelmaan kuuluu myös korvakorut, joista pajalla on nähtävillä kultainen ja valkokultainen versio. Kaulakoru on työn alla ja syntynee tänä keväänä.

Mikaela-, Rene- ja My Star eli Tähtikoru-sarjaa on saatavana tilaamalla tai käymällä pajalla. Mikaela ja Reneä saa myös Taigakorun liikkeistä Rovaniemeltä. Mikaela ja Flake ovat myynnissä Kide Lifestyle shopissa Pyhätunturissa ja Luostolla.

Samoissa tiloissa pajallani toimii korumuotoilija Kirsi Filppula. Hänen mallistoonsa pääset tutustumaan myös sivuilla KIF Design.

Myynnissä on myös Taigakorun malliston uutuudet sekä Anna’s Darling -koruja.

Tervetuloa tutustumaan koruihin, joita ei juuri muualta löydy. Allaolevissa valikoissa on esiteltynä minun mallistoni korut.

Myyn pajallani omien töideni lisäksi myös muiden eri tyylilajien koruseppien töitä: