Elämykset syntyvät pienistä unelmista

Ainutlaatuiset elämykset liittyvät moniin elämän tärkeimpiin hetkiin. Näitä tapahtumia voidaan kruunata hienosti muotoilulla vihkisormuksella tai viehkeällä timanttisormuksella. Kultaseppänä haluan olla näissä mukana ja toteuttaa unelmia, joista syntyy ainutlaatuisia elämyksiä.

1

Mallisto

Upea valikoima omaa mallistoa sekä uniikkeja koruja

1

Tilaustyöt

Persoonallisia luomuksia asiakkaiden toiveista

1

Yrityksille

Suunnittelua, alihankintaa ja piensarjoja yritysasiakkaille

1

Seppä

1994 valmistunut kultaseppä, Jukka Räsänen

Kultaseppä Räsänen

Uudessa pajassa on nähtävillä koko oma mallistoni sekä uniikkeja koruja. Pyrin sataprosenttiseen kierrätykseen korujen jalometallien suhteen ja siten pienentämään kaivostoiminnan aiheuttamaa rasitusta luonnolle. Korujeni jalometallit on peräisin ostamastani "romukullasta ja hopeasta".

Lue lisää

Ajankohtaista

Paja sulkeutuu tältä vuodelta 28. päivä normaalia aikaisemmin eli klo 14. Ensi viikolla paja on avoinna 3. ja 4. päivä normaalisti 9:30 - 17:30 pois lukien siestä kello 13 - 14.

Pajalla on nyt uutukaisia myytävänä mm. Flake -korusetti valkokultaisena sekä ihastuttava Anna´s Darling malliston Wave, Hortensia, Viikuna ja Dahlia. Voit tutustua myös osoitteessa https://www.annasdarling.fi

Hyvät asiakkaat, malliston sivut ja kuvat on nyt päivitetty, tuotetiedot ja hinnat löytyvät korukohtaisesti malliston alta. Tervetuloa tutustumaan.

Yhteystiedot

Kultaseppä Räsänen
Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu, Finland
Puhelin: 040 5960967
Email: paja@kultasepparasanen.fi

Liike avoinna arkisin 9.30-13.00 ja 14.00-17.30

Ota yhteyttä