Elämykset syntyvät pienistä unelmista

Ainutlaatuiset elämykset liittyvät moniin elämän tärkeimpiin hetkiin. Näitä tapahtumia voidaan kruunata hienosti muotoilulla vihkisormuksella tai viehkeällä timanttisormuksella. Kultaseppänä haluan olla näissä mukana ja toteuttaa unelmia, joista syntyy ainutlaatuisia elämyksiä.

1

Mallisto

Upea valikoima omaa mallistoa sekä uniikkeja koruja

1

Tilaustyöt

Persoonallisia luomuksia asiakkaiden toiveista

1

Yrityksille

Suunnittelua, alihankintaa ja piensarjoja yritysasiakkaille

1

Seppä

1994 valmistunut kultaseppä, Jukka Räsänen

Kultaseppä Räsänen

Vuosi 2019 on Juhlavuosi, 20 vuotta yrittäjänä ja pajan pyörittäjänä tulee toukokuussa täyteen.Siihen mahtuu monenlaista korua ja tarinaa.

Uudessa pajassa on nähtävillä koko oma mallistoni sekä uniikkeja koruja. Pyrin sataprosenttiseen kierrätykseen korujen jalometallien suhteen ja siten pienentämään kaivostoiminnan aiheuttamaa rasitusta luonnolle. Korujeni jalometallit on peräisin ostamastani "romukullasta ja hopeasta".

Lue lisää

Ajankohtaista

Hyvät asiakkaat. Paja on avoinna joulukuun lauantait klo 11 - 15. muuten Joulukuun aukioloajat ovat: 10-17 arkipäisin niin kauan kuin korona uhkaa. Muina aikoina otan vastaan sovitut asiakkaat. Pyydän teitä ottamaan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Meillä huolehditaan hygieniasta, pesunestettä löytyy riittävästi asiakkaille ja kaikki kosketuspinnat mallikoruista lähtien desinfioidaan aina ennen ja jälkeen asiakkaan. Toivomme asiakkaan pitävän kuitenkin sen normaalin välin kun teemme suunnitelmaa, emme halua olla tietämättämämme taudin levittäjä. Tervetuloa, pidetään pyörät pyörimässä.

Pajalla on nyt uutukaisia myytävänä mm. Flake -korusetti valkokultaisena sekä ihastuttava Anna´s Darling malliston Wave, Hortensia, Viikuna ja Dahlia. Voit tutustua myös osoitteessa https://www.annasdarling.fi

Hyvät asiakkaat, malliston sivut ja kuvat on nyt päivitetty, tuotetiedot ja hinnat löytyvät korukohtaisesti malliston alta. Tervetuloa tutustumaan.

Yhteystiedot

Kultaseppä Räsänen
Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu, Finland
Puhelin: 040 5960967
Email: paja@kultasepparasanen.fi

Poikkeusolojen aukioloaika ark. 10-17, sopimuksen mukaan otan vastaan muulloinkin.

Ota yhteyttä